Mijn Yahoo-agenda delen

Als je een openbare Yahoo-agenda hebt, kun je deze delen met bezoekers van je website. Alle updates voor de Yahoo-agenda worden automatisch op je website doorgevoerd. (Je kunt de agenda niet via je website aanpassen.)

Er zijn twee gedeeltes om je agenda aan je website te koppelen. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe je de nodige code van je Yahoo-account kunt kopiëren. In het tweede gedeelte wordt uitgelegd hoe je je kunt

.

1. Meld je aan bij je Yahoo-account.
  2. Zoek naar My Calendars (Mijn agenda's) in de linkerkolom, plaats je muisaanwijzer op de agenda die je wilt delen, klik op het pijltje en selecteer Share (Delen).
    Klik op Share (Delen)

Opmerking: Controleer of de agenda die je selecteert toekomstige gebeurtenissen bevat. Anders meldt GoCentral dat er geen gebeurtenissen zijn gevonden in de agenda.

3. Naast Sharing (Delen) selecteer je Enable my public calendar (Mijn openbare agenda inschakelen).
  4. Selecteer Links genereren en kopieer de code in het ICS-venster hieronder.
    Delen en links genereren instellen

Opmerking: Zorg ervoor dat je de ICS-link gebruikt. GoCentral herkent alleen ICS als een geldige Yahoo-agenda om te importeren.

5. Plak de ICS-link in een tekstdocument en sla dit op. Je hebt deze in de volgende stap hieronder nodig.
  6. Klik op Save (Opslaan) om het Yahoo-agendavenster te sluiten.