Mijn Yahoo-agenda delen

Als je een openbare Yahoo-agenda hebt, kun je deze delen met bezoekers van je website. Alle updates voor de Yahoo-agenda worden automatisch op je website doorgevoerd. (Je kunt de agenda niet vanaf je website wijzigen, dat moet je doen vanaf je Yahoo-account.)

Er zijn twee gedeeltes om je agenda aan je website te koppelen. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe je de nodige code van je Yahoo-account kunt kopiëren. In het tweede gedeelte wordt uitgelegd hoe je je kunt Een agenda op mijn website weergeven.

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerde functionaliteit in Websitebouwer toevoegen

1. Meld je aan bij je Yahoo-account.
  2. Zoek naar My Calendars (Mijn agenda's) in de linkerkolom, plaats je muisaanwijzer op de agenda die je wilt delen, klik op het pijltje en selecteer Share (Delen).
    Klik op Share (Delen)

Opmerking: Controleer of de agenda die je selecteert toekomstige gebeurtenissen bevat, anders meldt Website Builder dat er geen gebeurtenissen zijn gevonden in de agenda.

3. Naast Sharing (Delen) selecteer je Enable my public calendar (Mijn openbare agenda inschakelen).
  4. Selecteer Links genereren en kopieer de code in het ICS-venster hieronder.
    Delen en links genereren instellen

Opmerking: Zorg ervoor dat je de ICS -link gebruikt. Website Builder herkent alleen ICS als een geldige Yahoo -agenda om te importeren.

5. Plak de ICS-link in een tekstdocument en sla dit op. Je hebt deze in de volgende stap hieronder nodig.
  6. Klik op Save (Opslaan) om het Yahoo-agendavenster te sluiten.