Beheerde WordPress Help

Mijn WordPress-site automatisch verplaatsen

Opmerking: Als je een Pro-account voor Beheerde WordPress hebt (alleen beschikbaar in de VS en Canada), gebruik je in plaats daarvan deze instructies.

• Klassieke of web Windows-hosting
  • DNS-problemen of paginaweergavefouten
  • Aanmeldbeveiliging, zoals dubbele authenticatie
  • Aangepaste aanmeldpagina's voor WordPress
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress op Alles beheren.
  3. Klik op Site toevoegen.
    klik op website toevoegen aan beheerde wordpress

Opmerking:Als je Je hebt geen beschikbare sites ziet, klik je op Nieuw pakket kopen om een aanvullend pakket aan te schaffen of klik je op Annuleren om terug te keren naar je lijst met WordPress-websites.

4. Uit de lijst met Uw bestaande plannen , selecteer het beheerde WordPress-abonnement dat u wilt gebruiken voor de site die u verplaatst en klik vervolgens op De volgende .

Opmerking:Als je slechts één beschikbare site hebt, selecteren we automatisch dat pakket voor je en zie je geen lijst met pakketten. Ga door naar de volgende stap.

5. Klik op Ik migreer een bestaande site en klik vervolgens op Aan de slag.
    Klik op Ik migreer een bestaande site en klik vervolgens op Aan de slag.
  6. Vul de overige velden in om je site te laten migreren.

We sturen je een e-mail wanneer we de migratie van je site hebben voltooid.

Notitie: Mogelijk moet u update eventuele permalinks op de site.

Meer info