Beheerde WordPress Help

Mijn WordPress-site automatisch verplaatsen

Managed WordPress beschikt over een functie voor automatisch migratie waarmee je je bestaande site gemakkelijk kunt migreren.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten in de sectie Managed WordPress de optie Alles beheren.
  3. Selecteer naast Managed WordPress de optie + Site maken.

Opmerking: Als je Je hebt geen beschikbare sites ziet, selecteer je Nieuw abonnement kopen om een aanvullend abonnement aan te schaffen of je selecteert Annuleren om terug te keren naar je lijst met WordPress-websites.

4. Selecteer in de lijst met je bestaande abonnementen, het Managed WordPress-abonnement dat je wilt gebruiken voor de site die je migreert en klik vervolgens op Volgende.

Opmerking: Als je slechts één beschikbare site hebt, selecteren we automatisch dat abonnement voor je en zie je geen lijst met abonnementen. Ga door naar de volgende stap.

5. Selecteer Een bestaande WordPress-site migreren.
  6. Vul de overige velden in om je site te laten migreren.
    1. Welke site wil je migreren? - Domeinnaam van de site die je migreert.
    2. WordPress-gebruikersnaam en WordPress-wachtwoord - Admin-gebruikersnaam.
    3. Als de migrerende site eenmaal is bereikt en de verstrekte beheerreferenties juist zijn, selecteer je Doorgaan.
    4. Selecteer het toepasselijke datacenter voor je regio.
    5. Selecteer Migratie starten.
  7. Het kan enige tijd duren voordat de migratie is voltooid. Bij sites die groter en complexer zijn, kan dit langer duren. We sturen je een e-mail wanneer we de migratie van je site hebben voltooid.

Volgende stappen

Meer info