Beheerde WordPress Help

Mijn WordPress-site automatisch verplaatsen naar Managed WordPress

Managed WordPress beschikt over een functie voor automatisch migratie waarmee je je bestaande site gemakkelijk kunt migreren.

Opmerking: als je een WordPress-site verplaatst van WordPress.com, moet je andere stappen volgen (Mijn site verplaatsen van WordPress.com).
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten in de sectie Managed WordPress de optie Alles beheren.
  3. Selecteer rechtsboven de knop WP-site maken.
  4. Let op: als er meer dan één Managed WordPress-abonnement beschikbaar is op je account, wordt er aan je gevraagd naar welk abonnement je je site wilt verplaatsen.
  5. Selecteer Ik wil een bestaande WordPress-site verplaatsen.
  6. Volg de wizard en vul de relevante velden in. Je hebt de volgende informatie nodig om het proces te starten:
    • De domeinnaam van de site die je migreert.
    • De gebruikersnaam en het wachtwoord voor WordPress voor de site die je migreert.
  7. Aan het einde van de wizard selecteer je Volgende om met de migratie te beginnen.

Bij grotere en meer ingewikkelde sites kan de uitvoering meer tijd kosten. We sturen je een e-mail wanneer je site klaar is met de migratie.

Verwante stappen

Meer info