Beheerde WordPress Help

Mijn WordPress-site automatisch verplaatsen

Als je een WordPress-site bij een ander bedrijf hebt, kun je deze verplaatsen naar je Basic-, Deluxe-, Ultimate- of Developer-account voor Beheerde WordPress met behulp van de ingebouwde migratietool.

Opmerking: Als je een Pro-account voor Beheerde WordPress hebt (alleen beschikbaar in de VS en Canada), gebruik je in plaats daarvan deze instructies.

Opmerking:Je Beheerde WordPress-pakket bevat een bepaald aantal websites. Een Basic-account kan bijvoorbeeld één website bevatten. Als je pakket geen beschikbare sites meer bevat, moet je een site uit het pakket verwijderen of een aanvullend pakket aanschaffen voordat je begint met deze instructies.

Je site voorbereiden op migratie

Zorg voordat je begint dat je site kan worden gemigreerd en dat je alle benodigde serverinformatie hebt.

In aanmerking komende sites

Je kunt vanuit alle bedrijven of hosts een site migreren, tenzij het bedrijf of de host het volgende heeft:

Serverinformatie

Je hebt de volgende informatie nodig van je huidige host om de migratie uit te voeren:

• FTP-gebruikersnaam en -wachtwoord
  • WordPress-gebruikersnaam en -wachtwoord
  • Locatie of IP-adres van host
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress-websites op Alles beheren.
  3. Klik op Site toevoegen.
    klik op website toevoegen aan beheerde wordpress

Opmerking:Als je Je hebt geen beschikbare sites ziet, klik je op Nieuw pakket kopen om een aanvullend pakket aan te schaffen of klik je op Annuleren om terug te keren naar je lijst met WordPress-websites.

4. Selecteer in de lijst met Je bestaande pakketten, het Beheerde WordPress-pakket dat je wilt gebruiken voor de gemigreerde site en klik vervolgens op Volgende.

Opmerking:Als je slechts één beschikbare site hebt, selecteren we automatisch dat pakket voor je en zie je geen lijst met pakketten. Ga door naar de volgende stap.

5. Klik op Ik migreer een bestaande site en klik vervolgens op Aan de slag.
    Klik op Ik migreer een bestaande site en klik vervolgens op Aan de slag.
  6. Vul de overige velden in om je site te laten migreren.

We sturen je een e-mail wanneer we de migratie van je site hebben voltooid.

Meer info