Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn WordPress-site automatisch verplaatsen

Managed WordPress wordt geleverd met een automatische migratiefunctie om je bestaande site gemakkelijk te verplaatsen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten in de sectie Managed WordPress Alles beheren .
  3. Selecteer naast Managed WordPress + Site maken .

Opmerking: Als je ziet dat je geen beschikbare sites hebt , selecteer je Nieuw abonnement kopen om een aanvullend abonnement aan te schaffen of selecteer je Annuleren om terug te keren naar je lijst met WordPress -websites.

4. Selecteer in de lijst met je bestaande abonnementen het Managed WordPress -abonnement dat je wilt gebruiken voor de site die je verhuist en selecteer vervolgens Volgende .

Opmerking: als je maar één site beschikbaar hebt, selecteren we automatisch dat pakket voor je en zie je geen lijst met je pakketten. Ga door met de volgende stap.

5. Selecteer Een bestaande WordPress -site migreren .
  6. Vul de overige velden in om je site te laten migreren.
    1. Welke site wil je migreren? - Domeinnaam van de site die je migreert.
    2. WordPress -gebruikersnaam en WordPress -wachtwoord - Admin -gebruikersnaam.
    3. Zodra de migrerende site is bereikt en de opgegeven beheerdersreferenties zijn correct, selecteer je Doorgaan .
    4. Selecteer het juiste datacenter voor uw regio.
    5. Selecteer Migratie starten .
  7. Het kan even duren voordat de migratie is voltooid, grotere en complexere sites kunnen meer tijd in beslag nemen. We sturen een e -mail als we klaar zijn met het migreren van je site.

Volgende stappen

Meer info