Mijn website wordt niet weergegeven

Er zijn veel redenen waarom uw website niet wordt weergegeven, en geen van alle is goed. Hier zijn een paar dingen die u kunt controleren.

Notitie: Als je problemen hebt met een WordPress-website, Problemen met WordPress oplossen is de beste plek om te beginnen.

Zorg ervoor dat uw facturering up-to-date is en dat uw domein niet is verlopen

Dit is geen probleem voor gloednieuwe domeinen en websites, maar soms, als je het super druk hebt, kunnen bestaande domeinen en sites vervallen voordat je het weet.

• Ga naar uw GoDaddy Verlengingen en facturering pagina om ervoor te zorgen dat uw betalingen up-to-date zijn en uw domeinen nog steeds actief zijn.

Vernieuw uw webbrowser

Af en toe moet u de cache van de webbrowser wissen om uw website te zien:

• Chrome of Internet Explorer: druk op CTRL + F5
  • Firefox: druk op CTRL + R
  • Safari: druk op Command + Option + R

Zorg ervoor dat uw DNS correct is gericht

Als uw domein is geregistreerd bij GoDaddy, hebben we uw DNS-records bijgewerkt toen u uw account instelde en dit zou geen probleem moeten zijn. Maar als uw domeinnaam ergens anders is geregistreerd, zorg er dan voor dat u de juiste naamservers gebruikt om uw domeinnaam naar de website te laten verwijzen. Zie voor meer informatie:

Zorg ervoor dat uw websitebestanden in de juiste map staan

Als je je websitebestanden naar de verkeerde map hebt geüpload, zul je zeker problemen hebben met het bekijken van de site. De naam van de juiste directory voor uw bestanden is afhankelijk van uw hosttype:

• Linux-hosting met cPanel: / public_html voor uw hoofddomein. Voor een subdomein of addon-domein, hier is hoe zoek de hoofdmap .
  • Windows-hosting met Plesk: / httpdocs voor uw hoofddomein. Voor een subdomein of addon-domein, hier is hoe zoek de hoofdmap.

Controleer de bestandsnaam voor uw startpagina

Wanneer uw domeinnaam in een webbrowser wordt getypt, zou de startpagina moeten worden weergegeven. De bestandsnaam voor uw startpagina kan een van de verschillende namen zijn, afhankelijk van hoe uw websitebestanden zijn gemaakt (bijvoorbeeld index.htm of Default.html zijn mogelijk). Zorg ervoor dat de bestandsnaam voor uw startpagina correct is voor uw hosttype. Zie voor deze info:

Controleer de namen en paden van afbeeldingsbestanden

Als uw afbeeldingen niet worden weergegeven, zorg er dan voor dat de map waarin de afbeeldingen zich bevinden en het pad gespecificeerd in uw code komt exact overeen.

Notitie: Paden in Linux-accounts zijn hoofdlettergevoelig, dus als er hoofdletters in de naam van uw afbeelding staan (bijvoorbeeld M. y ik mage.jpg), dan moet het pad in uw code ook gebruik hoofdletters op dezelfde plaatsen, anders verschijnt de afbeelding niet.

Corrigeer verbroken sitelinks

Als je je website lokaal hebt ontwikkeld, moet je code worden aangepast aan de omgevingswijziging die plaatsvindt als je sitecontent uploadt. URL‘s van webpagina‘s, afbeeldingspaden en databasenamen kunnen allemaal omgevingsgevoelig zijn.

We raden u aan om relatieve URL's te gebruiken bij het verwijzen naar webpagina's. Relatieve URL's identificeren een webpagina in relatie tot of in de context van de huidige pagina. Omdat ze niet naar de domeinnaam verwijzen, hoeven relatieve URL's niet te worden gewijzigd bij het wijzigen van omgevingen.