Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

Mijn website wordt niet weergegeven

Er zijn tal van mogelijke reden waarom een website niet goed wordt weergegeven en geen van deze reden is een goede. Hierna volgen enkele zaken die je kunt controleren.

Opmerking: Als je problemen ondervindt met een WordPress-website, is Problemen met WordPress oplossen de beste plek om te beginnen.

Controleer of je factureringsgegevens zijn bijgewerkt en of je domein niet eventueel is verlopen

Dit probleem is niet van toepassing op nieuwe domeinen en websites, maar soms heb je het super druk en vervallen sites voordat je het door hebt.

  • Ga naar je GoDaddy- pagina Verlengingen en facturering en controleer of je betalingen up-to-date zijn en of je domeinen nog steeds actief zijn.

Je webbrowser vernieuwen

Soms moet je de cache van je webbrowser legen om je website te kunnen bekijken:

  • Chrome of Internet Explorer: druk op CTRL + F5
  • Firefox: druk op CTRL + R
  • Safari: druk op Command + Option + R

Controleren of je DNS correct is ingesteld

Als je domein is geregistreerd bij GoDaddy, hebben we je DNS-records bijgewerkt tijdens het instellen van je account en zou dit geen probleem moeten zijn. Als je domeinnaam echter ergens anders is geregistreerd, moet je ervoor zorgen dat je de juiste naamservers gebruikt om je domeinnaam te verwijzen naar de website. Zie voor informatie:

Zorgen dat je websitebestanden zich in de juiste map bevinden

Als je je websitebestanden hebt geüpload naar de verkeerde map, zal dit zeker leiden tot problemen bij het weergeven van de site. De naam van de juiste map voor je bestanden, is afhankelijk van je hostingtype:

  • Linux-hosting met cPanel: /public_html voor je primaire domein. Hierna is beschreven hoe je de hoofdmap kunt vinden voor een subdomein of een add-on-domein.
  • Windows-hosting met Plesk: /httpdocs voor je primaire domein. Hierna is beschreven hoe je de hoofdmap kunt vinden voor een subdomein of een add-on-domein.

De bestandsnaam voor je startpagina controleren

Als je domeinnaam wordt ingevoerd in een webbrowser, moet de standaard startpagina worden weergegeven. De bestandsnaam voor je startpagina kan er een van verschillende namen zijn, afhankelijk van hoe je websitebestanden zijn gemaakt (zoals index.htm of default.html). Zorg ervoor dat de bestandsnaam voor je startpagina juist is voor je hostingtype. Voor deze informatie bekijk je:

Bestandsnamen en -paden voor afbeeldingen controleren

Als je afbeeldingen niet worden weergegeven, moet je ervoor zorgen dat de map waarin deze zich bevinden enhet pad dat in je code is opgegeven, exact overeenkomen.

Opmerking: Paden in Linux-accounts zijn hoofdlettergevoelig. Als je tekens in hoofdletters in de afbeeldingsnaam gebruikt (zoals MijnAfbeelding.jpg), moet het pad in je code eveneens op dezelfde plaatsen hoofdletters gebruiken omdat de afbeelding anders niet wordt weergegeven.

Beschadigde links herstellen

Als je je website lokaal hebt ontwikkeld, moet je code worden aangepast aan de omgevingswijziging die plaatsvindt als je sitecontent uploadt. URL‘s van webpagina‘s, afbeeldingspaden en databasenamen kunnen allemaal omgevingsgevoelig zijn.

Wij adviseren dat je relatieve URL‘s gebruikt bij het verwijzen naar webpagina‘s. Relatieve URL‘s identificeren een webpagina met betrekking tot of in de context van de huidige pagina. Omdat deze niet verwijzen naar de domeinnaam, hoeven relatieve URL‘s niet te worden aangepast wanneer omgevingen wijzigen.

Meer informatie

  • Je kunt altijd onze Systeemstatus-pagina controleren voor informatie over recente serviceonderbrekingen.