Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn Websites + Marketing -site opnieuw instellen

Wanneer je je website opnieuw instelt, maken we automatisch een back -up van je site voordat deze opnieuw wordt ingesteld en geven we je vervolgens de mogelijkheid om een nieuw siteontwerp te kiezen (tekst, thema, kleuren, lettertype, pagina's, secties, enz.). Als het nieuwe ontwerp je niet bevalt, kun je je oude ontwerp herstellen.

Ook al heeft je site nieuwe inhoud, een reset verwijdert niets dat je beheert vanaf je Dashboard (afbeeldingen, video of geüploade bestanden in je mediabibliotheek, producten in je winkel, evenementen of afspraken, sociale media, enz.).

Als je je site opnieuw instelt omdat je de bedrijfscategorie of afbeeldingen wilt wijzigen, overweeg dan om je site aan te passen. Je kunt je sitecategorie wijzigen, een nieuw thema kiezen , secties toevoegen of verwijderen en afbeeldingen op elk moment wijzigen.

Maar als je je site opnieuw wilt instellen en opnieuw wilt beginnen, bestaat de optie in de instellingen van je websitebouwer.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je site.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer Instellingen en vervolgens Sitegeschiedenis .
  5. Selecteer Website opnieuw instellen .
  6. Selecteer Ja, begin opnieuw .
  7. Volg de gegeven aanwijzingen om je site opnieuw in te stellen.

Volgende stappen