Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn website opnieuw instellen

Om opnieuw te beginnen met een gloednieuw ontwerp, moet je je website opnieuw instellen. Dit is niet hetzelfde als de publicatie ongedaan maken of je site verbergen, wat niet mogelijk is. Als je per ongeluk je site hebt gepubliceerd, heb je enkele opties in plaats van de publicatie ongedaan te maken.

Als je je site opnieuw instelt omdat je de bedrijfscategorie of afbeeldingen wilt wijzigen, overweeg dan om je site aan te passen. Je hebt de volledige controle om je categorie aan te passen, een nieuw thema te kiezen, secties toe te voegen of te verwijderen en zelfs je afbeeldingen te vervangen door duizenden afbeeldingen in onze voorraadbibliotheek.

Waarschuwing: als je je site opnieuw instelt, wordt alle content op je site verwijderd, behalve afbeeldingen en winkelproducten die je hebt geüpload. In plaats van je site opnieuw in te stellen, kun je overwegen of het een betere optie is om de knop Herstellen in stap 5 te gebruiken, waardoor je huidige inhoud wordt vervangen door een vorige versie van je site.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Klik op het deelvenster Site-instellingen.
    klik op het deelvenster Site-instellingen
  4. Klik op Sitegeschiedenis.
  5. Klik op Website opnieuw instellen.
    Klik op Website opnieuw instellen
  6. De laatste kans om van gedachten te veranderen. Als je gereed bent, klik je op Ja, opnieuw beginnen.
    Klik op Opnieuw beginnen
  7. De content op je website wordt onmiddellijk verwijderd en je wordt naar de oorspronkelijke instelvelden gebracht. Voer nieuwe informatie in om je website in te stellen met een ander ontwerp.
    Instelgegevens opnieuw invoeren