Mijn website opnieuw instellen

Als je je website voor het eerst instelt, vragen we waar je site over gaat (de categorie) en de naam die je wilt gebruiken om het ontwerp te genereren. Als je overnieuw wilt beginnen met een gloednieuw ontwerp en een nieuwe site-categorie, moet je je website opnieuw instellen. Dit is niet hetzelfde als "publiceren ongedaan maken" of je site verbergen, wat geen optie is.

Waarschuwing: Als je je site opnieuw instelt, wordt alle content op je site verwijderd, behalve afbeeldingen en winkelproducten die je hebt geüpload. In plaats van je site opnieuw in te stellen, kan het ook een goede optie zijn om de knop Herstellen in stap 5 te gebruiken, waarmee je huidige content vervangen wordt door een eerdere versie van je site.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik op het deelvenster Site-instellingen.
    klik op het deelvenster Site-instellingen
  4. Klik op Sitegeschiedenis.
  5. Klik op Website opnieuw instellen.
    Klik op Website opnieuw instellen
  6. De laatste kans om van gedachten te veranderen. Als je gereed bent, klik je op Ja, opnieuw beginnen.
    Klik op Opnieuw beginnen
  7. De content op je website wordt onmiddellijk verwijderd en je wordt naar de oorspronkelijke instelvelden gebracht. Voer nieuwe informatie in om je website in te stellen met een ander ontwerp.
    Instelgegevens opnieuw invoeren

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.