Beheerde WordPress Help

Mijn website herstellen

Opmerking: in deze instructies leggen we uit hoe je een beheerde WordPress-website kunt herstellen voor een Basic-, Deluxe-, Ultimate-, of Developer-account. Als je een Pro-account voor Beheerde WordPress hebt (alleen beschikbaar in de VS en Canada), raadpleeg je in plaats daarvan deze instructies.

Bij Beheerde WordPress®-accounts worden back-ups van de installatiebestanden en de database van WordPress 30 dagen lang bewaard. Je kunt ervoor kiezen om je bestanden, je database of beide te herstellen.

Waarschuwing: we herstellen je site met behulp van een back-up van een door jou geselecteerde datum. Alle wijzigingen die na de datum van die back-up zijn gemaakt, gaan verloren. Als je bijvoorbeeld je database herstelt, worden items zoals verkooprecords, posts en opmerkingen die zijn geschrevenna de datum van de geselecteerde back-up verwijderd.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt herstellen op het pictogram met drie stippen en selecteer Instellingen.
    Instellingen selecteren
  4. Klik in het gedeelte Back-ups op Beheren.
    klik op beheren
  5. In de lijst Selecteer hersteltype kies je het type back-up dat je wilt herstellen en selecteer je een datum voor elk type:
    Kies: Als dit is gebeurd:
    Bestanden Je hebt onlangs thema's/plug-ins toegevoegd, gewijzigd of bijgewerkt
    Je hebt onlangs bestanden geüpload via sFTP
    Je hebt thema's/plug-ins bewerkt met de WordPress-editor
    Database Je hebt instellingen gewijzigd en je site werkt niet meer
    Je moet een grote hoeveelheid recente spam opschonen
    Je gebruikersnaam/wachtwoord is gewijzigd zonder dat je dit wist
    Bestanden en database Je site laadt alleen een wit scherm
    De beveiliging van je site is aangetast
    Waarschuwing: als je de database herstelt, worden alle nieuwe items sinds de laatste back-up verwijderd.
  6. Klik op Herstellen.