Beheerde WordPress Help

Mijn website herstellen

We maken iedere dag een back-up van je beheerde WordPress Pro-websites. Zolang je ten minste één back-up hebt, kun je de website herstellen.

Opmerking: Pro-accounts zijn uitsluitend beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Om een beheerde WordPress website te herstellen voor een Basic-, Deluxe-, Ultimate-, of Developer-account, ga je naar deze instructies.

Waarschuwing: als je een website aan de hand van een back-up herstelt, dan worden alle wijzigingen verwijderd die je sinds het aanmaken van de back-up hebt gemaakt.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt herstellen op het pictogram met drie stippen en selecteer Instellingen.
  4. Klik in het gedeelte Back-ups op Beheren.
    klik op beheren
  5. Klik in de lijst Back-upgeschiedenis op het pictogram met drie stippen voor de back-up die je wilt gebruiken en selecteer vervolgens Herstellen. Je moet wellicht op de driehoek klikken om de lijst met back-ups uit te vouwen om de juiste te kunnen vinden.
    back-upgeschiedenis beheerde wordpress
  6. Selecteer in de lijst Een hersteltype kiezen... Alles herstellen en klik vervolgens op Volgende.
  7. De laatste kans om van gedachten te veranderen! Als je zeker weet dat je de website wilt herstellen, klik je opHerstellen starten. Zo niet, klik dan op Annuleren.
  8. Als de website hersteld wordt, kun je op Terug naar alle websites klikken om terug te gaan naar de lijst met WordPress-websites.