Beheerde WordPress Help

Mijn website downloaden

Je kunt altijd een volledige versie van een beheerde WordPress Pro-website downloaden. Je kunt ook specifieke bestanden of mappen selecteren om te downloaden in plaats van de volledige website.

Opmerking: Pro-accounts zijn uitsluitend beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt downloaden op het pictogram met drie stippen en selecteer Instellingen.
  4. Klik in het gedeelte Back-ups op Beheren.
    klik op beheren
  5. Klik in de lijst Back-upgeschiedenis op het pictogram met drie stippen naast de back-up die je wilt downloaden en selecteer vervolgens Downloaden. Klik, indien nodig, op de driehoek om de lijst met back-ups uit te vouwen om de juiste te vinden.
    back-upgeschiedenis beheerde wordpress
  6. Selecteer de items die je wilt downloaden uit de lijst Een downloadtype kiezen:
    • Selecteer Bestanden downloaden om specifieke websitebestanden te selecteren.
    • Selecteer Database downloaden voor alleen de database van de website.
    • Selecteer Alles downloaden om de volledige website te downloaden.
    • Selecteer Bestanden en mappen kiezen om in te sluiten om specifieke bestanden en mappen en volledige mappen te kiezen.

een downloadtype uit de lijst kiezen
  7. Klik op Download starten. We maken een ZIP-bestand en sturen dit bestand naar je standaardmap met downloads. Als de download gereed is, krijg je een bericht te zien dat het gelukt is.