Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn Website Care -service instellen (Websites + Marketing)

Hier leest u hoe u een Websiteverzorging -abonnement instelt voor uw Websites + Marketing -account. Je moet dat eerst doen (het is snel) voordat je een update voor je site aanvraagt.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Websites en selecteer de knop Beheren naast je website.
  3. Selecteer in het Dashboard Website > Aanvragen .
    selecteer verzoeken
  4. Voeg de informatie toe aan het formulier en selecteer Verzenden .
    voeg je website en contactgegevens toe aan het formulier
  5. Je krijgt een bevestigingsscherm te zien en kunt direct een update voor je website aanvragen. (Als je website nog in aanbouw is, laat het je weten.)