Mijn WebMatrix -publicatieprofiel downloaden (Web Deploy)

Je Windows -hostingaccount ondersteunt WebMatrix "publicatieprofielen" met Microsoft Web Deploy, zodat je eenvoudig je website kunt publiceren. Zo download je dat profiel.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het Plesk -account dat je wilt gebruiken op Beheren .
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik onderaan het gedeelte van de domeinhosting die je wilt gebruiken op Meer weergeven .
  6. Klik op Publicatie -instellingen voor webimplementatie .

Je webbrowser begint met het downloaden van het "publicatieprofiel", dat je kunt importeren in WebMatrix.

Als je de volgende foutmelding krijgt: Er is geen Web Deploy -publicatie geconfigureerd op [je domeinnaam] , neem dan contact op met de klantondersteuning .