Mijn wachtwoord opnieuw instellen

Je kunt je FTP- of paneelwachtwoord in Gateway opnieuw instellen voor de volgende accounttypen:

• Gedeelde hosting met cPanel
  • Gedeelde hosting met Parallels Plesk

(Ben je dit niet?)

Het FTP-/paneelwachtwoord opnieuw instellen

1. Klik in de tegel voor het account dat je wilt gebruiken op Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Wachtwoord.
  3. Vul de velden op het scherm in en klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen.

Volgende stap

• Start het gebruik van je account door op Beheren te klikken in de bijbehorende tegel.

Andere typen accounts

Gebruik de volgende artikelen om het wachtwoord voor andere typen accounts opnieuw in te stellen: