SSL-certificaten Help

Mijn SSL-tegoed activeren

Opmerking: Als je SSL onderdeel is van een Websites + Marketing- of Pro WordPress-hostingaccount, hoef je dit niet te doen. In dat geval verzorgen wij de activering en installatie voor jou.

Nadat je een SSL-certificaat hebt gekocht, verschijnt er tegoed in je account, totdat je klaar bent om dit te gebruiken. Wanneer je klaar bent om je SSL-certificaat aan te vragen, moet je eerst je SSL-tegoed activeren.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast het SSL-certificaattegoed dat je wilt gebruiken op Instellen.
  4. Als je meerdere tegoeden hebt, selecteer je het tegoed dat je wilt gebruiken en vervolgens klik je op Instellen.
  5. Vernieuwen de pagina; normaal gesproken wordt je nieuwe certificaat weergegeven. Als dat niet het geval is, blijf je de pagina vernieuwen, totdat dit wel het geval is.