SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaatbestanden downloaden

Als je je SSL-certificaat handmatig op je hostingaccount of server installeert, moet je je primaire en tussenliggende certificaten via het SSL-dashboard downloaden.

Je kunt verderop de pagina een korte video over deze taak bekijken.

Als de optie om je SSL-certificaat te downloaden is uitgeschakeld hebben we het certificaat al voor je geïnstalleerd. Je hoeft deze instructies dan ook niet te volgen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Downloaden.
  3. Selecteer het Type server waar je het certificaat op wilt installeren.
  4. Klik op Zip-bestand downloaden. Je certificaat wordt gedownload.

Laat me zien hoe dit moet