SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaat verlengen

Als je SSL-certificaat niet is ingesteld op automatisch verlengen, heb je 90 dagen de tijd om een verlengingstegoed te kopen en toe te passen op het certificaat. Dit geldt vanaf 60 dagen voor tot 30 dagen na de vervaldatum.

Waarschuwing: Als je de verlenging niet voor de vervaldatum hebt voltooid, geeft je website een foutmelding weer en is niet toegankelijk voor je bezoekers.

Als je een standaard (DV) certificaat gebruikt met het primaire domein voor je account en je het certificaat hebt ingesteld op automatisch verlengen, hoef je verder niets te doen. Het verlengen van je SSL-certificaat gaat volledig automatisch.

Volg voor alle andere certificaten de volgende stappen, inclusief voor certificaten voor een add-on domein.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en voer een van de volgende acties uit voor het certificaat dat je wilt vernieuwen:
    • Als de facturering voor je verlenging al is voltooid, ga dan door naar de volgende stap.
    • Als je geen automatisch verlengen hebt, selecteer je Vernieuwen als je geen automatisch verlengen hebt. Als je wel automatisch verlengen hebt, selecteer je Nu vernieuwen.
  3. Selecteer het certificaat dat je wilt vernieuwen, selecteer Doorgaan naar Winkelwagen en voltooi de transactie voor je vernieuwing.

Als dit je primaire domein is en je site wordt bij ons gehost, dan ben je klaar! We installeren je vernieuwde certificaat voor je. Als je site door een derde partij wordt gehost of het is voor een add-on domein, dan moet je het vernieuwde certificaat downloaden. Zie Mijn SSL-certificaat aanvragen en lezen hoe ik dit kan installeren (begin hier als SSL-certificaten nieuw voor je zijn) voor hulp.