SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaat installeren

Vereist: Dit artikel is voor klanten die hun SSL al hebben aangevraagd, hun SSL-bestanden hebben gedownload en deze bestanden op hun server willen installeren. Heb je dit nog niet gedaan, dan hebben we enkele hulpbronnen voor je.

Nadat je de certificaatbestanden hebt gedownload, kun je deze installeren op je server.

Opmerking: Zie je je server of specifieke OS-versie niet in deze lijst, raadpleeg dan de serverdocumenten om je SSL te installeren en HTTP automatisch doorverwijzen naar HTTPS.

Als je Beheerde WordPress of Websites + Marketing gebruikt, wordt je SSL-certificaat automatisch geïnstalleerd.

Instructies installatie SSL-certificaat

Populairste servers

Andere

Certificaten voor stuurprogramma- en codeondertekening