Help

Basis- en Pro-reseller Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn reseller -webwinkel instellen

Nadat je je nieuwe resellerabonnement hebt aangeschaft, moet je dit instellen met behulp van onze onboarding-wizard.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je account? )
 2. Voer je bedrijfsnaam in . Dit wordt weergegeven in je webwinkel en in je marketingmateriaal. Je kunt dit op elk moment wijzigen.
 3. Pas je begunstigde -account aan, indien van toepassing. Je kunt na deze stap niet overschakelen naar een andere begunstigde -rekening. Je kunt de informatie in je begunstigde -account echter altijd bijwerken.
  • Als je nog niet eerder een begunstigde -account hebt ingesteld, wordt er automatisch een voor je aangemaakt op basis van je bedrijfsnaam.
  • Als je al een begunstigde -account hebt gemaakt, wordt de betaling automatisch naar dat account verzonden. Je kunt Begunstigden selecteren op je GoDaddy Mijn profiel profielpagina als je wilt controleren of je al een begunstigde -account hebt ingesteld.
  • Als je al meerdere begunstigde-accounts hebt ingesteld, wordt je gevraagd om de begunstigde-rekening te selecteren die je wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst.
 4. Klik op Volgende.
 5. Om het instellen van je resellerabonnement te voltooien, kun je de volgende opties vanuit je dashboard bewerken:
 6. Als je klaar bent, klik je op Dashboard weergeven om je resellercontrolecentrum te openen.

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.