Help

Accountbeheer Help

Mijn product openen

Voordat je het GoDaddy-domein of -product kunt gebruiken, moet je dit openen in het onderdeel Mijn producten van je account.

  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina. Als je nog niet bent aangemeld, wordt je gevraagd je aan te melden.
  2. Blader onder Mijn producten naar Alle producten en services.
  3. Ga op zoek naar het type product dat je wilt openen (zoals Domeinen of Webhosting) en selecteer de pijl pijlpictogram naast de productnaam om de selectie uit te vouwen.

    Opmerking: Websites gekocht via de Apple App Store worden momenteel niet weergegeven in Mijn producten. Open en bewerk de website met de mobiele app van GoDaddy of gebruik de App Store van je smartapparaat om je abonnement te beheren.

  4. Selecteer Beheren (op mobiele apparaten selecteer je >) naast het specifieke item dat je wilt openen. Of selecteer Instellen als dit de eerste keer is dat je dit artikel gebruikt.
    • Als je meerdere producten in een sectie wilt bewerken, selecteer je Alles beheren (op mobiele apparaten selecteer je Alles) bovenaan de sectie. (Deze functie is mogelijk niet beschikbaar voor alle producten.)

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.