Mijn plan downgraden

Downgrade je plan als je minder functies wilt of als je niet langer wilt betalen voor functies waarvan je denkt dat je ze niet nodig hebt. Je kunt in de toekomst altijd een upgrade uitvoeren, maar je moet mogelijk functies opnieuw instellen die je tijdens het downgraden hebt verloren.

For example, if you have the Online Store plan and have added products, once you downgrade your plan all of your shop work will be deleted.

Wanneer je een downgrade uitvoert, worden alle functies die betrekking hebben op je vorige plan definitief verwijderd. Zorg er daarom voor dat je zeker weet dat de wijziging niet tot problemen leidt.

Je moet hiervoor contact opnemen met de afdeling Support.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.