Beheerde WordPress Help

Mijn PHP-versie wijzigen

Volg deze instructies om de PHP-versie van je Beheerde WordPress-website te wijzigen:

Waarschuwing: Het bijwerken van de PHP-versie kan problemen met je site veroorzaken. Je kunt de upgrade testen via de testomgeving.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  3. Selecteer Instellingen in het Menu-pictogram-menu voor de website waarvan je de PHP-versie wilt wijzigen.
    Optiemenu van site
  4. Selecteer onder Productiesite, naast PHP-versie de optie Wijzigen.
    De optie voor het wijzigen van de PHP-versie weergeven
  5. Kies in het menu de PHP-versie die je wilt wijzigen en selecteer vervolgens Wijzigingen opslaan.
    Selecteer de PHP-versie

Gefeliciteerd! Je hebt de PHP-versie van je Managed WordPress-site bijgewerkt.

Je PHP-versie verifiëren

Je kunt de wijziging aan je PHP-versie verifiëren in je WordPress-dashboard.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. In het menu aan de linkerkant selecteer je Tools.
  3. Selecteer Status van site.
  4. Selecteer Server.
  5. Zoek op PHP-versie om de huidige PHP-versie op je site te vinden.