Help

Beheerde WordPress Help

Mijn PHP-versie wijzigen

Volg deze instructies om de PHP-versie van je Beheerde WordPress-website te wijzigen:

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Klik naast het Beheerde WordPress-account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik in de sectie Instellingen naast PHP-versie op Wijzigen.
  4. Selecteer de PHP-versie in het vervolgkeuzemenu.
  5. Voer 'bijwerken' in het veld in ter bevestiging.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.

Volgende stappen


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.