Mijn PHP-versie wijzigen

Met Plesk kun je de PHP-instellingen per domein wijzigen. Dit betekent dat je de instellingen voor elk domein in je account moet bijwerken als je de standaardversie van PHP niet wilt gebruiken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Klik naast het Plesk -hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren .
  3. Klik Plesk-beheerder .
  4. Klik op je Plesk -startpagina op Hostinginstellingen naast het domein waarvoor je PHP -instellingen wilt wijzigen.
  5. Selecteer in de sectie Webscripts en statistieken de versie van PHP die je wilt gebruiken in het vervolgkeuzemenu naast PHP-ondersteuning .
  6. Klik op OK.

Opmerking: hiermee wordt de PHP -versie voor dat domein bijgewerkt. Als je deze nieuwe versie voor alle domeinen in je Plesk -account wilt gebruiken, moet je de instellingen voor alle andere domeinen wijzigen aan de hand van deze instructies.