Mijn online opslag instellen

Nadat je Online Opslag hebt gekocht, stel je je account in en geef je voorkeuren op, bijvoorbeeld of je je online opslag wilt koppelen aan je e -mailaccount. Nadat de installatie is voltooid, kan het tot 30 minuten duren voordat je online opslagaccount actief wordt.

Als je klaar bent met het instellen van je account, kun je je online opslag gaan gebruiken. Zie voor informatie over aanmelden bij je online -opslagaccountToegang tot je online opslagaccount .

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik naast E -mail werkruimte op Alles beheren .
  3. Klik op Bestanden weergeven .
  4. Klik op Maken (of Nu toevoegen ).
  5. Vul het formulier Een nieuw account maken in:

Opmerking: als je geen account voor online opslag hebt toegevoegd, klik je op Nu toevoegen .

• E -mailadres - Selecteer het e -mailadres dat je wilt koppelen aan je online opslagaccount. Dit is je gebruikersnaam.
    • Wachtwoord en wachtwoord bevestigen - Voer het wachtwoord in dat je wilt gebruiken.
    • Abonnement selecteren - Selecteer het online -opslagabonnement dat je wilt gebruiken.
    Maak een account aan
  6. Klik op Maken . Nu het instellen is voltooid, kan het 30 minuten duren voordat je account is geactiveerd.