Mijn Office 365-wachtwoord wijzigen vanuit het dashboard voor e-mail en Office

Als accounteigenaar van GoDaddy en/of beheerder van je Office 365-e-mailpakket kun je je eigen wachtwoord wijzigen vanuit het dashboard voor e-mail en Office.

Als je geen accounteigenaar of beheerder bent, kun je jezelf een e-mail sturen om het wachtwoord opnieuw in te stellen vanaf de inlogpagina van Office 365 als je een e-mailadres voor herstel hebt ingesteld.

Je kunt verderop de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. In de sectie Gebruikers selecteer je Beheren naast je e-mailadres.
  3. In het gedeelte Beheren selecteer je Wachtwoord.
  4. Voer een Nieuw wachtwoord in en voer het opnieuw in bij Wachtwoord bevestigen.
  5. Selecteer Opslaan. Het kan tot 30 minuten duren om een wachtwoord te wijzigen.

Weergeven