Mijn Office 365-/Outlook-agenda delen

Als je een openbare Office 365-/Outlook-agenda hebt, kun je deze delen met bezoekers van je website. Alle updates voor de Office 365-/Outlook-agenda worden automatisch op je website doorgevoerd. (Je kunt de agenda niet via je website aanpassen.)

Er zijn twee gedeeltes om je agenda aan je website te koppelen. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe je de iCal URL van je Office 365-/Outlook-account kunt kopiëren. In het tweede gedeelte wordt uitgelegd hoe Een agenda op mijn website weergeven.

1. Meld je aan bij je Office 365-account.
  2. Klik linksboven op de rasterknop en selecteer Agenda.
    ALTEXT
  3. Klik op de tandwielknop (Instellingen) en selecteer Agenda.
    Klik op de tandwielknop en selecteer Agenda
  4. Selecteer Agenda publiceren onder Gedeelde agenda's.
  5. Kies onder Een agenda selecteren de agenda die op je website moet worden weergegeven.
    Een te gebruiken agenda selecteren

Opmerking: Controleer of de agenda die je selecteert toekomstige gebeurtenissen bevat. Anders meldt GoCentral dat er geen gebeurtenissen zijn gevonden in de agenda.

6. Selecteer Volledige details onder Rechten selecteren en kopieer vervolgens het ICS-adres.

Opmerking: Zorg ervoor dat je de ICS-link gebruikt. GoCentral herkent alleen ICS als een geldige Office 365-agenda om te importeren. Als er geen ICS-adres wordt weergegeven, klik je op Opslaan.

Een te gebruiken agenda selecteren
  7. Plak het adres in een tekstdocument en sla dit op. Je hebt dit in de volgende stap hieronder nodig.
  8. Klik op Opslaan voordat je het venster Instellingen sluit.