Office 365 van GoDaddy Help

Mijn Office 365-e-mailadres toevoegen aan mijn iPhone

Intro | Stap 1 | Stap 2 | Stap 3 | Stap 4 | Overzicht

Als je je e-mailadres van Office 365 wilt toevoegen aan de iPhone-app Mail, heb je je Office 365-e-mailadres en wachtwoord nodig.

1. Tik op Instellingen en tik op Accounts en wachtwoorden.
  2. Tik op Voeg account toe.
    Tik in Wachtwoorden en accounts op Account
  3. Tik op Exchange.
    Tik op Exchange
  4. Voer je e-mailadres en een korte beschrijving (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of e-mailtype) in.
  5. Tik op Volgende.
    Voer je e-mailadres en een bedrijfsbeschrijving in en tik op Volgende.
  6. Tik op Log in om te bevestigen dat je je wilt aanmelden bij je Exchange-account met Microsoft
    Tik op Log in om je aan te melden bij je Exchange-account
  7. Voer je wachtwoord in en tik op Log in.
    Voer je wachtwoord in en tik op Log in.

Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam = je Office 365-e-mailadres
    Wachtwoord = je Office 365-e-mailwachtwoord
    Interne URL (server) = outlook.office365.com
    Externe URL (domein) = outlook.office365.com

8. Tik op Volgende. Je wordt mogelijk gevraagd om Toestemming namens je organisatie in te schakelen. Hierdoor kunnen Office 365 en de app Mail samen worden gebruikt. Tik op Accepteren.
  9. Tik op Bewaar (je kunt op elk gewenst moment terugkeren en je instellingen hier bijwerken).
    Controleer de instellingen en tik op Bewaar
  10. Dat is alles en je Office 365-account wordt vervolgens weergegeven onder Accounts.
    Je Office 365-account wordt vervolgens weergegeven onder Accounts

Je e-mailadres staat nu in de iPhone-app Mail en je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, ga je terug naar de volgende stap: stap 3 voor andere e-mailaccountinstructies. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Stap 4, laten we je eerste e-mail verzenden!

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon.