Office 365 van GoDaddy Help

Mijn Office 365-e-mailadres toevoegen aan mijn Android

Intro | Stap 1 | Stap 2 | Stap 3 | Stap 4 | Overzicht

Als je je e-mailadres wilt toevoegen aan je Android-app Email, heb je je Office 365-e-mailadres en wachtwoord nodig.

1. Open je app voor e-mail.
  2. Tik op Menu en vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Account toevoegen.
  4. Tik op Zakelijk (afhankelijk van je versie, kan het zijn dat in plaats daarvan Microsoft Exchange ActiveSync wordt weergegeven).
    Tik op Zakelijk
  5. Voer je GoDaddy Office 365-e-mailadres en je wachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden.
    Voer je e-mailadres en wachtwoord in en tik op Aanmelden

Opmerking: Als dit de eerste keer is dat je een e-mailaccount instelt, wordt je mogelijk gevraagd om het privacybeleid te accepteren en om de e-mail-app toe te staan om oproepen te plaatsen en beheren.

Als Microsoft je account niet kunt vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam = je Office 365-e-mailadres
    Wachtwoord = je Office 365-e-mailwachtwoord
    Server = outlook.office365.com
    Domein\gebruikersnaam = \[Office 365-e-mailadres] (voorbeeld: \eigenaar@coolexample.com)

6. Tik op Toepassen om beveiligingsinstellingen in te schakelen.
    Tik op Toepassen om beveiligingsinstellingen in te schakelen.
  7. Tik op Volgende om het handmatig instellen te voltooien (je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken).
    Tik op Volgende om configuratie-instellingen later te bewerken
  8. Tik op Activeren om de app Phone Admin te activeren.
    Tik op Activeren om de app Telefoonbeheer te activeren.
  9. Bewerk je accountnaam en tik op Gereed.
    Bewerk je accountnaam en tik op Gereed
  10. Er wordt een bericht weergegeven waarin wordt vermeld dat je GoDaddy Office 365-e-mailaccount is toegevoegd op je Android-apparaat.
    Je e-mail is toegevoegd aan de Android-app Mail

Je e-mail is ingesteld op je Android-apparaat. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, ga je terug naar de volgende stap: stap 3 voor andere e-mailaccountinstructies. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Stap 4, laten we je eerste e-mail verzenden!

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon.