Mijn Office 365-e-mailadres toevoegen aan Mail (Mac)

Stap 3 van de serie Mijn Office 365-account instellen.

Je Office 365-e-mailadres toevoegen aan Mail. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen vanaf je Mac.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open Mail. (Als dit de eerste keer is dat je Mail gebruikt, wordt het proces gestart als je de app opent.)
  2. Vanaf de menubalk selecteer je Mail > Account toevoegen.
    Klik in het Mail-menu op Account toevoegen
  3. Selecteer Exchange en Doorgaan.
    Exchange en Doorgaan
  4. Voer je Naam en Office 365-e-mailadres in, en selecteer Aanmelden.
    Voer je naam en e-mailadres in, en meld je aan
  5. Selecteer nogmaals Aanmelden zodat Microsoft je e-mailadres en accountinformatie kan ophalen. Meld je opnieuw aan

Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam = je Office 365-e-mailadres
    Wachtwoord = je Office 365-e-mailwachtwoord
    Interne URL = outlook.office365.com
    Externe URL = outlook.office365.com

6. Je wordt doorgestuurd naar de aanmeldpagina van Office 365. Voer het wachtwoord van je e-mail in en selecteer Aanmelden.
    Klik opnieuw op aanmelden

Opmerking: Je wordt mogelijk gevraagd om toestemming te verlenen aan Office 365. Selecteer het selectievakje om Toestemming namens je organisatie te geven en Accepteer.
    Verleen toestemming en Accepteer

7. Selecteer Gereed. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken.
    Selecteer app-instellingen en Gereed
  8. Je account wordt weergegeven en je e-mails worden geladen. Dit kan enkele minuten duren.
    Je Postvak IN wordt weergegeven in Mail

Weergeven

Meer informatie

Problemen met aanmelden?