Office 365 van GoDaddy Help

Mijn Office 365-e-mailadres instellen in Outlook 2016 (Windows)

Intro | Stap 1 | Stap 2 | Stap 3 | Stap 4 | Overzicht

Als je je e-mailadres wilt instellen in Outlook 2016 op een Windows-computer, heb je je Office 365-e-mailadres, je wachtwoord en Outlook 2016 (of nieuwer) nodig.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open Outlook. (Heb je de app niet? Download deze vanaf de Microsoft-site.)
  2. Klik op Bestand en vervolgens op + Account toevoegen.
  3. Voer je e-mailadres en je wachtwoord voor Office 365 in en klik op Verbinding maken.
  4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Office 365 in en klik op Aanmelden. Je wordt mogelijk gevraagd of je dit account voor alle accounts op je apparaat wilt gebruiken. Kies de gewenste optie.
  5. Als Outlook aangeeft dat je e-mailadres is toegevoegd, klik je op Gereed.

Je e-mail is nu opgenomen in Outlook 2016 op je Windows-computer. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, ga je terug naar stap 3 voor andere e-mailaccountinstructies. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Laat me zien hoe dit moet

Stap 4, laten we je eerste e-mail verzenden!