Office 365 van GoDaddy Help

Mijn Office 365-e-mailadres instellen in mijn iPhone-app Outlook

Intro | Stap 1 | Stap 2 | Stap 3 | Stap 4 | Overzicht

Als je je e-mailadres wilt instellen in de app Outlook op je iPhone, heb je je Office 365-e-mailadres, je wachtwoord en de app Outlook nodig.

Je kunt verderop de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Start Outlook. (Heb je de app niet? Download deze dan via de iTunes App Store. Open de app en tik op Aan de slag, selecteer je meldingsvoorkeuren en ga naar Stap 6.)
  2. Tik op Profiel.
    Tik op het pictogram Profiel
  3. Tik op het scherm Instellingen.
    Tik op het pictogram Instellingen
  4. Tik in het scherm Instellingen op Account toevoegen.
    Tik op Account toevoegen
  5. Selecteer E-mailaccount toevoegen.
    Tik op de optie E-mailaccount toevoegen
  6. Voer je e-mailadres voor Office 365 in en klik op E-mailaccount toevoegen.
    Voer je e-mailadres in en klik op E-mailaccount toevoegen
  7. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Office 365 in en klik op Aanmelden.
    Voer je e-mailadres in en klik op Doorgaan
  8. Je nieuwe Office 365-emailadres wordt weergegeven in het scherm Instellingen. Ga naar je Postvak IN. Je e-mailberichten worden nu geladen.
    Je nieuwe Office 365-e-mailaccount wordt weergegeven in Instellingen

Je e-mail is ingesteld in je Outlook-app op je iPhone. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, ga je terug naar de volgende stap: stap 3 voor andere e-mailaccountinstructies. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Laat me zien hoe dit moet

Stap 4, laten we je eerste e-mail verzenden!

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon.