Office 365 van GoDaddy Help

Mijn Office 365-e-mailadres instellen in mijn Android-app Outlook

Intro | Stap 1 | Stap 2 | Stap 3 | Stap 4 | Overzicht

Als je je e-mailadres wilt instellen in de Android-app Outlook, heb je je Office 365-e-mailadres, je wachtwoord en de app Outlook nodig.

1. Open Outlook. (Heb je de app niet? Download deze vanuit de Google Play Store en volg de instructies voor instellen.)
  2. Tik op Menu en tik op Account toevoegen.
    Tik op Account toevoegen.
  3. Tik op het tabblad Accounts op Overslaan.
    ALTEXT
  4. Voer je e-mailadres voor Office 365 in en tik op Doorgaan.
    Tik op Overslaan.
  5. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Office 365 in en tik op Aanmelden.
    Voer je e-mailadres in en klik op Doorgaan
  6. Je nieuwe Office 365-account wordt weergegeven in de Menu-sectie.
    Nieuwe account wordt weergegeven in Outlook

Je e-mail is ingesteld op je Android-apparaat. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, ga je terug naar de volgende stap: stap 3 voor andere e-mailaccountinstructies. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Stap 4, laten we je eerste e-mail verzenden!

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon.