Mijn nieuwe Office 365 e-mailaccount instellen

De eerste stap voor het instellen van je nieuwe Office 365 account is het koppelen van je domein en het creëren van je GoDaddy Office 365 e-mailadres. Daarna kun je je e-mail op je telefoon of desktop instellen.

1. Kijk in je GoDaddy Office 365 e-mail met ontvangstbewijs in je postvak en klik op Get Started (Aan de slag).
    Klik op Get Started (Aan de slag)
  2. Selecteer je domein en klik op Doorgaan.
    Selecteer Domein, klik op Doorgaan

Opmerking: je kunt je e-mail instellen op een extern domein dat niet is geregistreerd bij GoDaddy.

Heb je een bestaande e-mail werkruimte op dit domein? Je ontvangt een Bestaande e-mail-melding. Klik op Doorgaan en zet de e-mailservice van je domein over naar Office 365.

3. Vul het Office 365 E-mail-formulier in met de volgende informatie:
    Veld Informatie invoeren
    Gebruikersnaam Voer een gebruikersnaam in (bijvoorbeeld: name@coolexample.com).
    Voornaam Voer de voornaam van de gebruiker in.
    Achternaam Voer de achternaam van de gebruiker in.
    Domeinen koppelen? Selecteer Niet delen (tenzij domeinen onderdeel zijn van een bedrijf en je wilt dat gebruikers contactpersonen en bestanden delen).
    Beheerrechten Selecteer Ja om beheerrechten toe te wijzen aan dit account.

Opmerking: wij adviseren om je eerste e-mailaccount beheerrechten te geven, zodat je je account kunt beheren. Deze optie wordt weergegeven als je meerdere gebruikers voor hetzelfde account hebt.
    Een wachtwoord maken Creëer een nieuw en uniek wachtwoord voor dit account.
    Wachtwoord bevestigen Voer het wachtwoord opnieuw in.
    Accountgegevens verzenden naar Hier sturen we je accountnotificaties zoals aanmeldingsgegevens en hulp als je account klaar is. Je kunt maximaal vijf e-mailadressen toevoegen.
  4. Klik op Maken. Er wordt een bevestigingsmail naar het door jou opgegeven adres gestuurd.
    Selecteer Domein, klik op Doorgaan

Volgende stappen

Meer info