Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Mijn Microsoft 365-serverinstellingen vinden

Waarschuwing: Het gebruik van POP- of IMAP-serverinstellingen wordt sterk afgeraden. Vanaf oktober 2022 kunnen accounts van Microsoft 365 die zijn ingesteld als POP en IMAP geen verbinding maken met hun postvakken in e-mailclients die basisverificatie gebruiken. Basisverificatie is een verouderde standaard in de bedrijfstak waarvan het gebruik binnenkort wordt gestaakt. We raden je aan om je account bij te werken om de Exchange-instellingen te gebruiken (afhankelijk van je e-mailclients wordt dit Office 365 of Microsoft 365 genoemd). Meer informatie van Microsoft.

We raden het gebruik van de Exchange-instellingen aan voor je Microsoft 365-account. Sommige e-mailclients ondersteunen Exchange echter niet. In dat geval moet je de serverinstellingen gebruiken om e-mail handmatig in te stellen.

  1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek instellingen tandwielpictogram Instellingen en vervolgens Alle Outlook-instellingen weergeven.
  3. Selecteer Mail en vervolgens Mail synchroniseren. Je ziet de POP-, IMAP-, en SMTP-instellingen voor Microsoft 365.
    Selecteer instellingen en daarna Mail flow

Om je email in te stellen voor je klant of apparaat gebruik je poortnummer (IMAP of POP) voor inkomende e-mail en je SMTP voor uitgaande e-mail.

Opmerking: Lukt het niet om e-mail met SMTP in te stellen, dan is SMTP-verificatie van je account mogelijk uitgeschakeld. Je moet eerst SMTP-verificatie inschakelen.

Verwante stap

Meer informatie