Mijn Microsoft 365 -e -mailadres toevoegen aan Outlook 2013 (Windows)

Nadat je je Microsoft 365 -e -mailadres hebt ingesteld, kun je dit toevoegen aan Outlook 2013 voor Windows.

We raden aan om je Outlook automatisch in te stellen met de Outlook -configuratieassistent. Als alternatief kun je, als je een Business Premium- of Premium Security -abonnement hebt, de meest recente versie van Outlook downloaden .

1. Open het Configuratiescherm vanuit het menu Start .
  2. Selecteer Gebruikersaccounts .
  3. Selecteer Mail .
  4. Selecteer Profielen weergeven .
  5. Selecteer Toevoegen .
  6. Voer een naam in voor het profiel.
  7. Selecteer Altijd dit profiel gebruiken om het nieuwe profiel als standaard in te stellen. (Als je meer dan één profiel hebt, kun je instellen dat Outlook om een profiel vraagt .)
  8. Kies de nieuwe profielnaam in de vervolgkeuzelijst.
  9. Selecteer OK .
  10. Voer op de pagina Automatische accountconfiguratie het volgende in:
    • Voor- en achternaam
    • E-mailadres
    • E -mailwachtwoord
  11. Selecteer Volgende .
  12. Als Outlook klaar is met het configureren van je account, selecteer je Voltooien .
  13. Stuur jezelf een test -e -mail vanuit Outlook op het web en beantwoord deze vanuit Outlook 2013. Dit is de snelste manier om te bevestigen dat je e -mailadres klaar is voor gebruik