Mijn Microsoft 365 -e -mailadres toevoegen aan Outlook 2010 (Windows 7)

Om je Microsoft 365 -e -mailadres toe te voegen aan Outlook 2010, moet je een softwarepatch installeren om het compatibel te maken.

De ondersteuning voor Office 2010 is op 13 oktober 2020 beëindigd. Ook is de ondersteuning voor Windows 7 op 14 januari 2020 beëindigd. Bezoek Microsoft Support voor meer informatie.

1. Ga naar het Microsoft © Downloadcentrum . Download en installeer de update en start Outlook 2010. (Mogelijk moet je je opnieuw aanmelden bij Outlook met je Microsoft 365 -e -mailadres en wachtwoord.)
  2. Selecteer Bestand > Account toevoegen .
  3. Voer op de pagina Automatische accountconfiguratie het volgende in:
    • Je naam : voor- en achternaam
    • E-mailadres : Microsoft 365 e-mailadres
    • Wachtwoord/Wachtwoord opnieuw invoeren : Microsoft 365 e -mailwachtwoord
  4. Selecteer Volgende . Voer je wachtwoord opnieuw in als daarom wordt gevraagd. Of als Outlook je e -mailadres niet kan toevoegen, wordt je mogelijk gevraagd om je Inkomende en uitgaande serverinformatie (POP/IMAP -instellingen) .
  5. Selecteer OK . Als je meer dan één Outlook -profiel hebt , wordt je gevraagd of je een profielprompt wilt wanneer je Outlook opent of dat je je rechtstreeks bij dit profiel wilt aanmelden.
  6. Selecteer Voltooien . Je e -mails verschijnen in je inbox.
  7. Bevestig door jezelf een testmail te sturen en hierop te reageren zodra deze in je inbox is aangekomen.