Mijn Microsoft 365 -e -mailadres toevoegen aan Mail (Windows)

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365 -account toe aan de Mail -app voor Windows, zodat je zakelijke e -mail kunt verzenden en ontvangen.

1. Open E -mail in het menu Start .
    E -mailapp -pictogram met geopende blauwe map
  2. Als je de app eerder hebt gebruikt, selecteer jeInstellingen Gear Instellingen en kies Accounts beheren . Ga anders door naar de volgende stap.
  3. Selecteer Account toevoegen .
    Hieronder Welkom bij e -mailbericht, plus -teken Account toevoegen
  4. Kies voor Office 365 .
    Outlook.com-, Office 365- en Google -pictogrammen
  5. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en selecteer Volgende .
  6. Selecteer Werk- of schoolaccount en vervolgens Doorgaan .
    Werk- of schoolaccount boven de knop Doorgaan
  7. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres en wachtwoord in en selecteer Aanmelden .
  8. Opmerking: Je moet mogelijk kiezen of je wilt dat Windows je account onthoudt, of dat je je alleen wilt aanmelden bij de Mail -app.

9. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  10. Zodra je ziet dat je account is ingesteld, selecteer je Gereed om naar je inbox te gaan.