Mijn Microsoft 365-e-mailadres toevoegen aan Mail (Mac)

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Je Microsoft 365-e-mailadres toevoegen aan Mail. Vervolgens kun je zakelijke e-mails verzenden en ontvangen vanaf je Mac.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open Mail. (Als dit de eerste keer is dat je Mail gebruikt, wordt het proces gestart als je de app opent.)
  2. Vanaf de menubalk selecteer je Mail > Account toevoegen.
    Klik in het Mail-menu op Account toevoegen
  3. Selecteer Exchange en Doorgaan.
    Exchange en Doorgaan
  4. Voer je Naam en Microsoft 365-e-mailadres in, en selecteer Aanmelden.
    Voer je naam en e-mailadres in, en meld je aan
  5. Opmerking: Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

6. Selecteer nogmaals Aanmelden zodat Microsoft je e-mailadres en accountinformatie kan ophalen.
    Meld je opnieuw aan
  7. Als meervoudige verificatie is ingeschakeld, volg je de aanwijzingen om een van de beschikbare opties in te stellen of verifieer je je account via een bestaande methode voor meervoudige verificatie. Als de standaardinstellingen voor beveiliging zijn ingeschakeld, stel je meervoudige verificatie in de Microsoft Authenticator-app in.
  8. Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam: Je e-mailadres voor Microsoft 365
    Wachtwoord: Je wachtwoord voor e-mail van Microsoft 365
    Interne URL: outlook.office365.com
    Externe URL: outlook.office365.com

9. Je wordt doorgestuurd naar de aanmeldpagina van Microsoft 365. Voer het wachtwoord van je e-mail in en selecteer Aanmelden.
    Klik opnieuw op aanmelden
  10. Opmerking: Je wordt mogelijk gevraagd om toestemming te verlenen aan Microsoft 365. Selecteer het selectievakje om Toestemming namens je organisatie te geven en Accepteer.
    Verleen toestemming en Accepteer

11. Selecteer Gereed. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken.
    Selecteer app-instellingen en Gereed
  12. Je account wordt weergegeven en je e-mails worden geladen. Dit kan enkele minuten duren.
    Je Postvak IN wordt weergegeven in Mail

Weergeven

Meer informatie

Problemen met aanmelden?