Mijn Microsoft 365 -e -mail toevoegen aan Outlook 2016 (Mac)

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365 -e -mail toe aan Outlook voor Mac. Je bent dan klaar om zakelijke e -mails te verzenden en ontvangen.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open Outlook. (Heb je de app niet? Hier lees je hoe je die downloadt.)
  2. Selecteer in de menubalk Outlook > Voorkeuren .
    Selecteer Outlook en selecteer vervolgens Voorkeuren
  3. Selecteer Accounts .
    Selecteer Accounts
  4. Selecteer + (plus) > Nieuw account .
  5. Selecteer + en selecteer Nieuw account

Opmerking: je moet mogelijk je accounttype als Werk/School kiezen om door te gaan.

6. Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan .
    Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan
  7. Voer je e -mailwachtwoord in en selecteer Aanmelden .
    Voer je wachtwoord in en selecteer Aanmelden
  8. Selecteer Gereed . Als je meer dan één account hebt, moet je beslissen welk account je als standaardaccount wilt instellen.
    Selecteer Gereed
  9. Je account wordt weergegeven en je e -mails worden geladen. Dit kan enkele minuten duren.

Weergeven