Mijn Microsoft 365 -account bijwerken naar Exchange in Mail (Mac)

Als je momenteel Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, schakel je dit over naar een Exchange -account. Het gebruik van een Exchange -account zorgt ervoor dat je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) verbonden blijven met je e -mail en kunnen worden hersteld vanaf de server.

Stap 1: Verplaats je gegevens

1. Open Mail .
  2. Selecteer in de menubalk Mail en vervolgens Voorkeuren .
    selecteer e -mail en selecteer vervolgens voorkeuren
  3. Selecteer Accounts .
  4. Selecteer + (plus), vervolgens Microsoft Exchange en vervolgens Doorgaan .
    selecteer plus, microsoft exchange, en selecteer vervolgens doorgaan
  5. Voer je naam en e -mailadres in en selecteer Aanmelden .
  6. Selecteer opnieuw Aanmelden om Microsoft je accountinformatie te laten vinden.
  7. Voer je e -mailwachtwoord in en selecteer Aanmelden (mogelijk moet je je accounttype als Werk of school selecteren, niet Persoonlijk , om door te gaan).
  8. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  9. De app vraagt toestemming voor je account. Selecteer Accepteren .
  10. Selecteer Gereed om de apps te bevestigen die je met dit account wilt gebruiken.

Je e -mailaccount is nu toegevoegd.

Verplicht: Voordat je je POP- of IMAP -account verwijdert of uitschakelt, moet je het vergelijken met je nieuwe Exchange -account om er zeker van te zijn dat al je e -mails, mappen, agenda's, contactpersonen en andere gegevens aanwezig zijn. Als er iets ontbreekt, sleep je het item van je POP- of IMAP -account naar je Exchange -account.

Stap 2: Schakel je POP- of IMAP -account uit of verwijder het

Zodra Exchange is toegevoegd en er geen gegevens ontbreken, moet je je POP- of IMAP -account uitschakelen of verwijderen.

Waarschuwing: Als je je account wilt verwijderen, zorg er dan voor dat al je gegevens in je nieuwe Exchange -account staan voordat je verdergaat. Nadat je je account hebt verwijderd, kunnen je gegevens niet worden hersteld.
  1. Selecteer in de menubalk Mail en vervolgens Voorkeuren .
    selecteer e -mail en selecteer vervolgens voorkeuren
  2. Selecteer Accounts .
  3. Selecteer je POP- of IMAP -account en kies of je je account wilt uitschakelen of verwijderen.
    • Schakel je account uit: Schakel onder Accountinformatie het selectievakje naast Dit account inschakelen uit.
      Schakel het selectievakje naast om dit account in te schakelen uit
    • Je account verwijderen : Selecteer (min) en selecteer vervolgens OK om te bevestigen dat je het account wilt verwijderen. Nadat je account is verwijderd, kunnen je e -mail, contactpersonen en agenda niet worden hersteld.
      selecteer het minteken onder het account dat je wilt verwijderen

Wanneer je het accountvenster sluit, wordt alleen je Exchange -account weergegeven in Mail.