Mijn meervoudige authenticatiemethode toevoegen of wijzigen

Opmerking: deze instructies zijn voor Microsoft 365 -accounts. Lees dit artikel als je je probeert aan te melden bij je GoDaddy -account.

Beheer hoe je je Microsoft 365-e-mailaccount verifieert wanneer je je aanmeldt. We raden aan om ten minste twee aanmeldmethoden te gebruiken voor het geval je de toegang tot je primaire methode verliest.

Voeg een nieuwe aanmeldingsmethode toe

1. Selecteer Methode toevoegen .
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst welke methode je wilt toevoegen.
    • Authenticator -app : ontvang een melding met de Microsoft Authenticator -app wanneer je je aanmeldt (we raden deze methode aan). Je kunt de authenticator -app op maximaal vijf apparaten instellen.
    • Sms -berichten : ontvang een sms -bericht wanneer u zich aanmeldt.
    • Telefoongesprekken : ontvang een oproep wanneer u zich aanmeldt.
    • Beveiligingssleutel : Gebruik een beveiligingssleutel (zoals een Yubikey of Google Titan) bij het aanmelden.
  3. Voltooi de stappen voor de door jou gekozen methode en selecteer Gereed .
  4. Opmerking: De aanmeldmethode voor e-mailmeldingen is niet beschikbaar.

Wijzig je aanmeldingsmethode

1. Selecteer Wijzigen naast je standaardaanmeldingsmethode .
    selecteer wijzigen
  2. Kies je aanmeldingsmethode in de vervolgkeuzelijst. Selecteer Bevestigen .

Verwijder een aanmeldingsmethode

1. Selecteer Verwijderen naast de methode die je wilt verwijderen.
  2. Selecteer Ok om te bevestigen.

Je kunt nu een nieuwe aanmeldingsmethode instellen. Als je het niet langer wilt gebruiken, kan je e -mailbeheerder MFA uitschakelen .