Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn meervoudige authenticatiemethode instellen

Nadat je je organisatie hebt beveiligd door standaardinstellingen voor beveiliging of meervoudige authenticatie (MFA) in te schakelen, stel je de gewenste aanmeldmethode in om je identiteit te verifiëren wanneer je je aanmeldt bij je e-mail. Wachtwoorden kunnen worden vergeten of gestolen, dus als je een extra aanmeldingsmethode hebt, is het voor iedereen veel moeilijker om in te breken op je account.


Gebruik de Microsoft Authenticator-app als je aanmeldingsmethode. Je kunt een melding goedkeuren of een verstrekte verificatiecode invoeren.

Opmerking: De wachtwoordfunctie in de Authenticator -app is niet beschikbaar voor Microsoft 365 van GoDaddy -accounts.

Zorg ervoor dat je zowel je computer als je mobiele apparaat hebt voordat je verdergaat.

 1. Meld je op je computer aan bij je beveiligingsinformatiepagina . Gebruik je Microsoft 365 gebruikersnaam en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  • Als je een bericht ziet dat er meer informatie nodig is of dat standaard beveiligingsinstellingen zijn ingeschakeld, selecteer je Volgende .
 2. Selecteer de Authenticator -app als je methode. Afhankelijk van wat je op je scherm ziet, variëren de stappen:
  • Als je Je account veilig houden boven aan je scherm ziet, selecteer je Volgende .
   De pagina Houd je account beveiligd met de knop Volgende gemarkeerd.
  • Als je boven aan je scherm Beveiligingsinformatie ziet, selecteer je + Aanmeldingsmethode toevoegen . Selecteer Authenticator -app en selecteer vervolgens Toevoegen .
   De methode Een methode toevoegen met de Authenticator -app geselecteerd.
 3. Selecteer onder Starten door de app op te halen de optie Nu downloaden om de Authenticator -app te downloaden. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, selecteer je Volgende .
  • Als je de app niet kunt downloaden met Nu downloaden , zoek dan naar "Microsoft Authenticator" in de appstore van je apparaat.
  Begin door het app -modaal op te halen met instructies voor het downloaden van de app.
 4. Open de Authenticator -app op je mobiele apparaat. Sta meldingen toe als daarom wordt gevraagd.
 5. Tik op + Toevoegen , vervolgens op Werk- of schoolaccount en tik vervolgens op QR -code scannen .
  • Als dit de eerste keer is dat je de app gebruikt, kun je in plaats daarvan op Account toevoegen tikken.
 6. Selecteer op je computer onder Je account instellen de optie Volgende .
  Het Modal Account instellen met instructies voor het toevoegen van een account.
 7. Gebruik de camera van je mobiele apparaat om de QR -code te scannen die op je computer wordt weergegeven.
 8. Selecteer op je computer onder De QR -code scannen de optie Volgende .
  • Als je de QR -code niet kunt scannen, selecteer je Kan afbeelding niet scannen? op je computer. Tik in de app onder aan het scherm op Of voer de code handmatig in . Voer de code en de URL in die op je computer worden weergegeven en tik op Voltooien .
 9. Op je mobiele apparaat vraagt de app je om het aanmelden goed te keuren door het nummer in te voeren dat op je computer wordt weergegeven. Voer het nummer in en selecteer vervolgens Ja .
 10. Selecteer op je computer, nadat de melding is goedgekeurd, Volgende . Je ziet een bevestiging dat de Authenticator -app is geregistreerd.
  De modal waaruit blijkt dat de melding is goedgekeurd.

Je hebt het gedaan! Je account is nu beschermd met een extra beveiligingslaag. Telkens wanneer je je aanmeldt bij je e -mail, moet je de Authenticator -app gebruiken om je identiteit te verifiëren.

Je wordt mogelijk gevraagd om een tweede aanmeldingsmethode in te stellen, zoals een oproep naar je telefoonnummer of een andere verificatie-app. Als je je telefoon ooit kwijtraakt, kun je de andere methode gebruiken om toegang te krijgen tot je account.

Hoewel je je telefoon kunt gebruiken als aanmeldmethode, is deze niet zo effectief als de Authenticator-app om aanvallen te blokkeren. We raden aan om in plaats daarvan de Authenticator -app te gebruiken. Als je besluit je telefoon te gebruiken, voer je een eenmalige toegangscode in telkens wanneer je je aanmeldt bij je account, die via sms naar je telefoonnummer wordt verzonden.

Verplicht: als je een gebruiker bent (geen beheerder) en je nummer wilt gebruiken als je standaardaanmeldingsmethode, moet je eerst de Authenticator-app instellen. Nadat je de stappen op het tabblad Microsoft Authenticator hebt gevolgd, kom je hier terug en ga je verder met deze stappen.

Zorg ervoor dat je zowel je computer als je mobiele apparaat hebt voordat je verdergaat.

 1. Meld je op je computer aan bij je beveiligingsinformatiepagina . Gebruik je Microsoft 365 gebruikersnaam en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  • Als je een bericht ziet dat er meer informatie nodig is of dat standaard beveiligingsinstellingen zijn ingeschakeld, selecteer je Volgende .
 2. Afhankelijk van wat je op je scherm ziet, variëren de stappen:
  • Als je bovenaan het scherm Je account beveiligen ziet staan, selecteer je Ik wil een andere methode instellen . Selecteer onder Kies een andere methode de optie Telefoon .
   De pagina Je account veilig houden met Ik wil een andere methode instellen is gemarkeerd.
  • Als je boven aan je scherm Beveiligingsinformatie ziet, selecteer je + Aanmeldingsmethode toevoegen . Selecteer Telefoon en selecteer vervolgens Toevoegen .
   De methode Een methode toevoegen met telefoon geselecteerd.
 3. Voer je telefoonnummer in, selecteer Sms een code en selecteer vervolgens Volgende .
  Het telefoonmodel met een ingevoerd telefoonnummer en het selectievakje Sms me een code geselecteerd.
 4. Voer de 6-cijferige code in die naar je telefoonnummer is verzonden en selecteer vervolgens Volgende .
 5. Als je een bevestiging ziet dat je telefoon is geregistreerd, selecteer je Gereed .
 6. (Optioneel) Als je een gebruiker bent en je telefoon wilt gebruiken als je standaardaanmeldingsmethode:
  1. Selecteer op de pagina Beveiligingsinformatie naast Standaardaanmeldingsmethode de optie Wijzigen .
   De standaardaanmeldingsmethode die wordt weergegeven met de knop Wijzigen gemarkeerd.
  2. Selecteer onder Standaardmethode wijzigen Telefoon en vervolgens Bevestigen . Je ziet een bevestiging dat je standaardaanmeldingsmethode is gewijzigd.

Leuk, je hebt het gedaan! Je account is nu beschermd met een extra beveiligingslaag. Telkens wanneer je je aanmeldt bij je e -mail, moet je de code opgeven die naar je telefoonnummer is verzonden om je identiteit te verifiëren.

Je wordt mogelijk gevraagd om een tweede aanmeldingsmethode in te stellen, zoals een oproep naar je telefoonnummer of een andere verificatie-app. Als je je telefoon ooit kwijtraakt, kun je de andere methode gebruiken om toegang te krijgen tot je account.

Verwante stappen

Meer informatie