Mijn Marketing Services -abonnement instellen (Websites + Marketing)

Zo stel je een marketingservices -abonnement in voor je Websites + Marketing -account. Je moet dat eerst doen (het is snel) voordat je een update voor je site aanvraagt.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Websites en selecteer de knop Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je Dashboard Website en selecteer vervolgens Verzoeken .
    selecteer verzoeken
  4. Voeg de informatie toe aan het formulier en selecteer Verzenden .
    voeg je website en contactgegevens toe aan het formulier
  5. Je krijgt een bevestigingsscherm te zien en kunt direct een update voor je website aanvragen. (Als je website nog in aanbouw is, laat het je weten.)