Mijn Linux-hostingaccount openen

Hier volgt hoe je je kunt aanmelden bij GoDaddy om naar het Dashboard voor je Linux-hostingaccount te gaan.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    selecteer beheer
  3. Nu ben je op het Dashboard voor je Linux-hostingaccount.
    dashboard voor mijn linux-hostingaccount

Verwante stappen

• Klik op cPanel-beheer om direct naar de cPanel-startpagina te gaan. Zie de cPanel-documentatie voor hulp.
  • Klik op phpMyAdmin om direct naar de phpMyAdmin-startpagina van het account te gaan. Zie de phpMyAdmin-documentatie voor hulp.
  • Klik op Bestandsbeheer om direct naar het Bestandsbeheer van cPanel te gaan. Bekijk de documentatie over het Bestandsbeheer van cPanel voor hulp.
  • Klik op FTP Manager om direct naar de FTP Accounts-pagina van cPanel te gaan. Zie de cPanel-documentatie voor de FTP Accounts-functie voor hulp.
  • Om je direct aan te melden bij cPanel, blader je naar http://mijnDomeinnaam/cpanel, waarbij MijnDomeinnaam je domein en het bijbehorende achtervoegsel is, zoals coolexample.com. Je hebt de cPanel-aanmeldgegevens nodig (dit Dashboard > sectie Instellingen > tabblad Account) en het Wachtwoord (van je oorspronkelijke cPanel-configuratie). Als je geen wachtwoord hebt, volgt hier hoe je deze kunt wijzigen.