Help

Linux Hosting (cPanel) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn Linux -hostingaccount instellen

Nadat je een Linux -hostingpakket hebt gekocht, moet je dit instellen voordat je het kunt gebruiken om je website te hosten.

Waarschuwing: als je een account instelt, worden de DNS -records van een domein gewijzigd, waardoor een bestaande website en e -mailadressen mogelijk niet meer werken. Voor hulp bij het vinden van het beste pad, klik je op onze Contact -pagina op Nu chatten om 24/7 contact op te nemen met een GoDaddy -gids.

  1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt instellen, op Instellen .
    selecteer instellen
  3. Vul de velden op het scherm in en klik dan op Voltooien.
  4. Opmerking: als je je account instelt met een geïnternationaliseerde domeinnaam , moet je de punycode -versie van de domeinnaam invoeren.

Volgende stap

Meer informatie

  • Je cPanel -gebruikersnaam en -wachtwoord worden tijdens het instellen willekeurig gegenereerd. Je kunt je wachtwoord wijzigen in het accountdashboard.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.