Beheerde WordPress Help

Mijn IP-adres bekijken

Als je je domein naar je Managed WordPress site moet wijzen of er met een FTP-cliënt verbinding mee moet maken, heb je het IP-adres van je site nodig. Hier staat hoe je het IP-adres kunt vinden:

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Managed WordPress Alles beheren.
  3. Selecteer Instellingen in het Menu-pictogram menu
    voor de website die je wilt gebruiken.
    Instellingen selecteren
  4. Selecteer op het tabblad Instellingen onder Productiesite de optie Meer weergeven.
    Selecteer Meer weergeven om de lijst uit te breiden
  5. Zoek het IP-adres en selecteer dan Kopiëren.
    Selecteer kopiëren

Meer info

• Als je een domein hebt in een ander account van GoDaddy dat je wilt verwijzen naar je Managed WordPress-account, kun je je A-record wijzigen naar dit IP-adres.