Beheerde WordPress Help

Mijn IP-adres bekijken

Als je de DNS handmatig moet updaten zodat je domein naar je hosting wordt verwezen, kun je het IP-adres voor je Beheerde WordPress-site als volgt vinden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress-websites op Alles beheren.
  3. Als je meer dan twee websites hebt, worden de IP-adressen voor elke site weergegeven in de lijst. Je kunt ook op Instellingen klikken voor de site.
  4. Voor Basic-, Deluxe-, Ultimate- en Developer-accounts: Het IP-adres wordt direct onder de naam van de site weergegeven.

Voor Pro-accounts: klik bovenaan de pagina op het tabblad Domeinen.
    klik op het tabblad domeinen

Het IP-adres wordt weergegeven in de sectie DNS-gegevens.

Meer info

• Als je een domein hebt in een ander account van GoDaddy dat je wilt verwijzen naar je Beheerde WordPress-account, kun je Je A-record wijzigen naar dit IP-adres.