Mijn hostingaccount annuleren

Als je je hostingaccount annuleert, worden je websitebestanden van onze servers verwijderd. Zorg ervoor dat je kopieën hebt van alle bestanden die je wilt bewaren voordat je je account annuleert. Zie

voor meer informatie.

Je hostingaccount annuleren:

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik op Upgrades of Opties naast het account dat je wilt annuleren.
  4. Klik op Dit account annuleren.
  5. Klik op Account annuleren.

Opmerking: het kan tot 24 uur duren voordat je domeinnaam weer gebruikt kan worden nadat je je hostingaccount annuleert.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.