Mijn Google-agenda delen

Als je een openbare Google-agenda hebt, kun je deze delen met bezoekers van je website. Alle updates voor de Google-agenda worden automatisch op je website doorgevoerd. (Je kunt de agenda niet via je website aanpassen.)

Er zijn twee gedeeltes om je agenda aan je website te koppelen. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe je de iCal URL van je Google-account kunt kopiëren. In het tweede gedeelte wordt uitgelegd hoe je je kunt

.

1. aanmelden bij je Google-account.
  2. Klik rechtsboven op de rasterknop en klik op Agenda.
    Klik op het tandwielpictogram en kies Instellingen
  3. Als het agendagedeelte wordt geopend, klik je op de tandwielknop en selecteer je Instellingen.
    Klik op het tandwielpictogram en kies Instellingen
  4. Klik op het tabblad Agenda's en vervolgens op de agenda die je wilt gebruiken.

Opmerking: Controleer of de agenda die je selecteert toekomstige gebeurtenissen bevat. Anders meldt GoCentral dat er geen gebeurtenissen zijn gevonden in de agenda.

5. Klik in het gedeelte Adres agenda op ICAL. Plak het adres in een tekstdocument en sla dit op. Je hebt dit in de volgende stap hieronder nodig.
    Klik op ICAL en kopieer adres

Opmerking: Vergeet niet de ICAL-link te kopiëren. GoCentral herkent alleen ICAL als een geldige Google-agenda om te importeren.

6. Klik op OK om het adresvenster te sluiten.
  7. Klik op het tabblad Deze agenda delen en selecteer Deze agenda openbaar maken.
    Deze agenda openbaar maken aanvinken
  8. Klik op Opslaan.